Algemene reservering / annuleringsvoorwaarden

Onderstaande annuleringsvoorwaarden hebben betrekking op alle geboekte evenementen bij Beachclub Far Out. Deze dienen dus niet voor reserveringen van tafels, loungebedden of strandbedden. 

Nadat u, uw evenement schriftelijk via de email bevestigt, sturen wij u een aanbetaling factuur. Betaling dient per direct na ontvangst te worden gedaan, dit i.v.m. het vrijhouden van de datum. De aanbetaling zal 50% van het offerte bedrag bedragen, tenzij anders, schriftelijk is overeengekomen. Het restant van het totaalbedrag dient 6 weken voor aanvang evenement op onze rekening te zijn bijgeschreven tenzij anders, schriftelijk is overeengekomen. Wijzigingen in aantal genodigden kunnen tot 21 dagen voorafgaand aan uw evenement worden gewijzigd met een minimale opkomst van 80 personen tenzij anders overeengekomen. 

U ontvangt daarna een eindafrekening.  Wij kunnen genoodzaakt zijn om eventuele prijzen aan te passen bij een lagere opkomst dan in de aangevraagde offerte.

Indien u twee dagen na het vastleggen van de datum een annulering doorgeeft zullen wij genoodzaakt zijn 10 % annuleringskosten in rekening te brengen. Dit daar wij de datum al voor u hebben vastgelegd en deze door u is bevestigd. Nieuwe aanvragen zijn daardoor niet in behandeling genomen. Een bevestiging per email is voldoende om de reservering als definitief te zien. 

  • Bij annulering meer dan 5 maanden voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 20 % van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij annulering meer dan 4 maanden voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 30 % van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 40 % van de reserveringswaarde te betalen
  • Bij annulering meer dan 2 maanden voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 50 % van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij annulering meer dan 1 maanden voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 60 % van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij annulering meer dan 7 dagen voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 70 % van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij annulering 7 dagen of minder voor het tijdstip waarop, krachtens de desbetreffende horecaovereenkomst, de eerste horecadienst zou moeten worden verleend is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.
  • Bij het versturen van een herinnering zullen wij genoodzaakt zijn € 35,00 administratiekosten in rekening te brengen.

Far Out BV behoud ten alle tijden het recht om bij wanbetaling de reservering uit de agenda te halen. 

Indien Far Out overgaat tot annuleren i.v.m. het niet nakomen van de betalingsafspraken zijn wij gerechtigd om bovenstaande kosten in rekening te brengen. 

.

.

.

.

Scroll naar boven