Events

Do it with passion, or not at all

Beachclub Far Out

Wij organiseren alleen exclusieve events waarbij de gehele beachclub wordt afgehuurd!

Door de afgelopen 13 seizoenen meer dan 25 grote events per seizoen te organiseren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd. Deze kennis en ervaring is gebruikt bij de ontwikkeling van Beachclub Far Out. 

Het resulteerde in een locatie bestaande uit 3 ruimtes welke allemaal afzonderlijk van elkaar maar ook samen gebruikt kunnen worden voor een groot diner of feest. In al deze ruimtes staan heerlijke openhaarden met loungehoeken.

De beachclub is warm ingericht met natuurlijke materialen en met een prachtig terras van ca. 1500m2. Door de gehele ruimte goed in te delen kunnen wij zelfs de kleinste events knus en gezellig maken, maar bieden wij ook een locatie welke geschikt is tot circa 2000 personen.

* Let op, bij 2000 personen zijn wel vergunningen vereist.

De locatie is te boeken voor zowel een klein als groot gezelschap, maar dient in het hoogseizoen volledig afgehuurd te worden. ( juni t/m augustus )

Denk aan belangrijke bijeenkomsten van grote bedrijven, luxe diners en bijvoorbeeld een afgehuurd weekend met de Formule 1 – GP Zandvoort. 

Locatie kosten:

Afhuren gehele beachclub vanaf € 2750,- excl. btw.
Afhuren gedeelte beachclub vanaf € 1500,- excl btw. ( alleen in maart, april, mei en september )

De minimale besteding:

Bij het afhuren gehele beachclub vanaf € 25.000,- excl btw.
Bij het afhuren van een gedeelte beachclub € 10.000 excl btw. ( alleen in maart, april, mei en september )

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

“Samen organiseren wij een onvergetelijk event”

Hoe gaan wij te werk?

Onderstaand vind u een aanvraag/offerte formulier. Na ontvangst van een volledig ingevuld formulier streven wij ernaar binnen 48 uur een offerte te sturen.

Wij houden de datum 5 werkdagen voor u in optie.
 
Mocht u interesse hebben in het organiseren van een event dan maken wij een afspraak om op korte termijn de wensen met u door te nemen op locatie. 

Mocht u tussentijds nog vragen hebben of wijzigingen willen aanbrengen in de offerte dan kunt u dit mailen naar info@beachclubfarout.nl

Na ontvangst van een akkoord met de offerte zullen wij een aanbetalings factuur sturen. Na ontvangst van de betaling zal de datum in ons systeem voor u vast staan.

Zo’n 4 tot 6 weken voor aanvang event zullen we alle puntjes op de i gaan zetten. Dit kan telefonisch of op locatie. We zullen hierin de laatste wensen en het draaiboek bespreken. 

4 weken voor aanvang event zal de eindfactuur worden verstuurd, en het draaiboek gesloten.

Offerte aanvraag formulier

Wat leuk dat je interesse hebt in een event bij Beachclub Far Out!  Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een offerte vult onderstaand formulier volledig in. We zullen spoedig contact opnemen!

Scroll naar boven