Events | Beachclub Far Out

Events

Do it with passion, or not at all

Far Out Beachhouse

Voor het organiseren van bedrijfsevenementen, borrels en privé feesten is het bij Beachclub Far Out uitsluitend mogelijk om de gehele beachclub af te huren. De prijzen zijn afhankelijk van het laag/hoog seizoen en het aantal genodigden.

Wilt u meer weten of een keer komen kijken, wij nemen graag de wensen met u door in een persoonlijk gesprek.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op !

 

Wat wij doen ?

Vergadering

Sport activiteiten

Borrel

Shared Dining

Presentatie's

Verjaardag

Workshops

BBQ

“Samen organiseren wij een onvergetelijk event”

Hoe gaan wij te werk?

Onderstaand vind u een aanvraag/offerte formulier. Na ontvangst van een volledig ingevuld formulier streven wij ernaar binnen 48 uur een offerte te sturen.

Wij houden de datum 4 werkdagen voor u in optie.
 
Mocht u interesse hebben in het organiseren van een event dan maken wij een afspraak om op korte termijn de wensen met u door te nemen op locatie. 

Mocht u tussentijds nog vragen hebben of wijzigingen willen aanbrengen in de offerte dan kunt u dit mailen naar info@beachclubfarout.nl

Na ontvangst van een akkoord met de offerte zullen wij een aanbetaling factuur sturen. Na ontvangst van de betaling zal de datum in ons systeem voor u vast staan.

Zo’n 4 tot 6 weken voor aanvang event zullen we alle puntjes op de i gaan zetten. Dit kan telefonisch of op locatie. We zullen hierin de laatste wensen en het draaiboek bespreken. 

4 weken voor aanvang event zal de eindfactuur worden verstuurd, en het draaiboek gesloten.

Offerte aanvraag formulier

Wat leuk dat je interesse hebt in een privé event bij Beachclub Far Out! Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een offerte vult onderstaand formulier volledig in. We zullen spoedig contact opnemen!

Scroll naar top